www.aquariumdesign.ro
AQUARIUM DESIGN, vă oferă urmatoarele servicii: amenajări, reamenajări de acvarii, terarii şi paludarii, întreţinere periodică, consultanţă, confecţionare de fundale artificiale

 Amenajare acvarii, terrarii, paludarii:

După ce a fost făcută alegerea mărimii şi amplasamentului acvariului, vă vom amenaja recipientul dorit. După caz, AQUARIUM DESIGN poate asigura contra cost şi mobila suport. Aceasta va fi confecţionată ţinând cont de mobilierul deja existent pentru a se încadra cât mai bine în ambient.
Puteti vizualiza amenajari de acvarii in portofoliul nostru.

 Reamanajare acvarii, terrarii, paludarii

Dacă aveţi deja amenajat un recipient, dar nu sunteţi mulţumit de aspectul acestuia, AQUARIUM DESIGN îl va reamenaja conform dorinţelor dumneavoastră.
Exemple de reamenajare:
înainte de reamenajare
înainte de reamenajare
după reamenajare
după reamenajare


înainte de reamenajare
înainte de reamenajare
după reamenajare
după reamenajare

 Confecţionare fundale artificiale:

Acestea sunt confecţionate manual şi au ca scop mascarea elementelor de tehnică (sisteme de filtrare, încălzitoare, cabluri, etc.). Imitând cu fidelitate stânci sau rădăcini ele dau un plus de naturaleţe acvariului dumneavoastră. Pentru cei ce doresc un fundal tridimensional, AQUARIUM DESIGN, pune la dispoziţie imitaţiile de rădăcini în interiorul cărora se pot ascunde elementele de tehnică amintite mai sus.
Fiind confecţionate manual pot exista anumite diferenţe de formă sau culoare între aceleaşi modele de fundal sau rădăcină, acest fapt neconstituind defect de fabricaţie.
În timp, atât fundaliile cât şi imitaţiile de rădăcini suferă modificări de culoare, îmbătrânire, oxidare sau depuneri. Fiind procese naturale, aceste modificări nu pot constitui motiv de reclamaţie.

 Întreţinere periodică:

Mulţi oameni cred că odată instalat un acvariu, nu trebuie dacât să hrănim peştii. Din pacate nu este aşa, un acvariu necesitând întreţinere periodică pentru a rămâne în echilibru şi a avea peşti şi plante sănătoase.
Dacă dintr-un motiv oarecare nu aveţi posibilitatea să vă ocupaţi de întreţinerea recipientului dumneavoastră, AQUARIUM DESIGN vă pune la dispoziţie trei tipuri de servicii de întreţinere periodică:
 •                 - săptămânală
 •                 - bilunară
 •                 - lunară

 • Tipul de întreţinere se va stabili în funcţie de dorinţa clientului şi tipul acvariului.

   Consultanţă:

  AQUARIUM DESIGN oferă consultanţă în vederea amenajării unui acvariu, terrariu sau paludariu. Luând în calcul parametrii precum mărimea şi orientarea spaţiului, tipul de mobilier existent, precum şi dorinţele dumneavoastră, AQUARIUM DESIGN vă ajută să faceţi alegerea potrivită.

  ©2009 AQUARIUM DESIGN - Toate drepturile rezervate
  Realizat de Petra Design