www.aquariumdesign.ro
 

Incercăm să oferim lucrări de calitate şi servicii care să mulţumească şi cei mai exigenţi clienţi.
Iată ce spun clienţii noştrii:

Lucian Tamasiloniu:
"De aproape doi ani am un acvariu mic, cca. 140 de litri, destul de bine echilibrat, cu pesti sanatosi, bine compatibilizati si cu plante destul de bine alese. Criteriile de selectie au fost mai degraba practice decat estetice dar, de un an de zile, acvariul este extrem de stabil, limpede cristal, cu alge putine si bine tinute in frau - fara chimicale. Daca stau putin sa ma gandesc, aceasta stare de bine coincide cu inceperea colaborari cu Ady Sandor. Saptamanal, cu o constinciozitate care nu poate exista in afara pasiunii, Ady imi improspateaza acvariul, imi verifica "uzina" de filtre care asigura sanatatea si limpezimea micului ecosistem, imi vindeca pestii care, ca orice vietati, mai dau din cand in cand semne de suferinta. Am mai lucrat impreuna la decor, la reteta de alimentatie, fiecare intalnire saptamanala transformandu-se intr-un placut schimb de experienta - sau, mai degraba, eu primesc mici doze din experienta lui. Singura mea ocupatie legata de acvariu a ramas acum hranirea pestilor. Eu le ofer lor 5 minute pe zi, iar ei imi dau in schimb ore intregi de relaxare - merita cu prisosinta! Bineinteles, mandria si placerea de a le vorbi celor care ma intreaba despre acvariul meu, nu sunt nici ele de neglijat."
Darer:
"Aquarium Design este o surpriza placuta ! Sunt incantat de colaborare ! "
Cristian Copacean – Director Proges, Oradea:
"Am demarat colaborarea cu Aquarium Design la inceputul acestui an si sunt foarte incantat ca au reusit in timp extrem de scurt sa realizeze un univers acvatic special. Apreciez potentialul lor creativ, promptitudinea, seriozitatea si abilitatea in gasirea unor solutii inovative."
Borsi Rita – manager club sportiv "Power & Fitness", Oradea, str. Vasile Alecsandri, nr. 8:
"Suntem foarte multumiti de serviciile prestate de Aquarium Design."
Elena Hulea – persoană fizică:
"De aproximativ un an de zile de când colaborăm cu Aquarium Design, sunt foarte multumită de evoluţia acvariului. Întreţinerea se face o dată sau de două ori pe lună şi de atunci apa în acvariu este foarte curată, plantele sănătoase, la fel şi peştii! Mulţumim Aquarium Design! "
  dr. Herchi Stefan – avocat:
  • recomandarerecomandare

©2009 AQUARIUM DESIGN - Toate drepturile rezervate
Realizat de Petra Design